Valpene får god oppfølging og sosialisering, både med mennesker, fremmede hunder og nye miljøer. Vi vektlegger gode sove/spise/leke-rutiner fra de er små. 

Ved leveranse er valpene:

Registrert i Norsk Kennel Klub, innebærer at de har stamtavle

Skjulte feil- forsikring hos Agria

Vaksinerte

Fått ormkurer

Veterinærbesiktiget

Chipet

Mat for de første dagene.

Vi er ALLTID tilgjengelig for spørsmål.

KRAV til valpekjøpere:

Når jeg selger valper, har jeg krav til deg, like mye som du har krav til meg som oppdretter.

Jeg vil at du tenker deg godt om før et valpekjøp, og ikke anskaffer deg en valp fordi den er så søt, eller det passer med valp akkurat i disse tider. Valpen er en kompis/venn som du forhåpentligvis har i mange år fremover. Hunder fra meg skal leve sammen med familien.

Labradoren er en veldig menneskekjær rase og vil være sammen med sin flokk. Du skal være klar over at det er en stor hund som krever daglig mosjon og aktivitet. Med andre ord, det rekker ikke med lange turer bare i helgene. Med aktivitet, krever jeg ikke at dere starter på konkurranser o.l., men at hunden får aktivisert sin hjerne med ulike øvelser som du finner på. Med mosjon og aktivitet får du en harmonisk hund som ikke bygger opp masse frustrasjon, som utløser destruktiv adferd.

Du må forsikre din valp, liv- og veterinærforsikring under minst 3 år (da gjelder skjulte-feil forsikringen)

Jeg vil at du røntger hofter og albuer etter fylte 15 mnd. Dette for din og min skyld. Du vet da status på din hund, og jeg får en vurdering på min avl. Dette for å ta riktige beslutninger i fremtiden.

For akkurat som du vil ha en frisk hund, vil mine fremtidige valpekjøpere ha frisk hund. Da trenger jeg tilbakemelding på mitt oppdrett.

 

Del denne siden